Baix Llobregat

Elena Amat Serrano

Elena Amat Serrano

Elena Amat Serrano

  • Regidora de Mobilitat, Infrastructures, Disseny de Ciutat, Promoció de Ciutat, Comerç i Turisme Ajuntament de St. Boi de Llobregat Ampliar
  • Consellera Nacional Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya
  • Secretaria de LLuita contra Canvi Climàtic i Economia Circular PSC St. Boi de Llobregat
Ampliar

Elena Amat, nascuda a Sant Boi 1 Novembre 1974.

Mare de Lucia i Giacomo.

Arquitecta per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ( ETSAB), col·legiada al Col·legi Arquitectes de Catalunya ( COAC). Membre de AAUC ( Associació Arquitectes Urbanistes de Catalunya) i AuS ( Arquitectes per la Sostenibilitat).  Ha treballat en diversos despatxos d'arquitectura, en l'àmbit del disseny de l'Espai Públic i Urbanisme, i a l'empresa municipal Pronoba, S.A, de Barcelona.

Regidora a l'Ajuntament de Sant Boi de LLobregat, durant el període 2007-2011 com a Regidora d'Espai Públic ,Qualitat Urbana i Mobilitat; durant el període 2011-2015 com a regidora de Mobilitat, Infrastructures, Participació i Regidora del Districte Est; Regidora Urbanisme ( 2015). Actualment Regidora de Mobilitat, Infrastructures, Disseny de Ciutat, Promoció de Ciutat, Comerç i Turisme.

Consellera nacional i Delegada nacional de la Sectorial de Mobilitat i Infrastructures, des del 2009 . Ha participat en l'elaboració de propostes en aquest àmbit en el Programa Marc i Programes Electorals.

Membre de l'executiva i secretariat del PSC Sant Boi, ha estat responsable de Política Territorial i Comunicació a les xarxes; i actualment responsable de la secretaria de LLuita contra Canvi Climàtic i Economia Circular. Consellera de Federació del Baix Llobregat.

Representant de l'Ajuntament de Sant Boi al Consell de Mobilitat de l'AMB, i al Consell per la Contaminació Atmosfèrica de la AMB. Membre del Grup Impulsor de la Red de Ciudades por la Bicicleta, on actualment és responsable de la comissió Intermodalitat i Accés al Treball, en representació de l'Ajuntament de Sant Boi.

Camps obligatoris

Termes i condicions