Baix Llobregat

Eva Martínez Morales

Eva Martínez Morales

Eva Martínez Morales

  • Alcaldessa Ajuntament de Vallirana

Té 38 anys i viu Vallirana, a on va néixer, és casada amb 1 filla l’Almodís.

Alcaldessa de Vallirana des de 2011. Ha revalidat el càrrec al 2015 amb el 48,5% dels vots emesos a Vallirana obtenint 10 dels 17 regidors del consistori.

Consultora experta en administració local i tributs municipals, ha treballat com a cap de projectes i analista de producte en una empresa de software implantant projectes de modernització administrativa a entitats local de tota Espanya. Prèviament havia treballat com a consultora de subvencions i en una empresa multinacional de RRHH com a Key Account Manager.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster de Gestió Pública, postgrau de Comunicació Institucional i actualment realitza un postgrau en Funció Gerencial.

Regidora a l’Ajuntament de Vallirana des de 2003, ha estat Consellera de Joventut al Consell Comarcal del Baix Llobregat 2003-2011 i actualment es Consellera Nacional del PSC, membre de l’executiva de la Federació del Baix LLobregat i la Primera  Secretaria del PSC de Vallirana. Afiliada al PSC des de 2003.

Ha estat vicepresidenta de Creu Roja de Vallirana i jugadora de la Penya Blaugrana, del Club de Handbol y del Vallirana U.D. Va ser secretaria de l’associació catalana de gestió pública.

Camps obligatoris

Termes i condicions