Baix Llobregat

Lluïsa Moret Sabidó

Lluïsa Moret Sabidó

Lluïsa Moret Sabidó

  • Secretària Nacional Estratègies de Cohesió Social Partit dels Socialistes de Catalunya Ampliar
  • Alcaldessa Sant Boi de LLobregat
  • Membre Executiva Federació Baix Llobregat
  • Presidenta de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar Diputació de Barcelona
Ampliar

Dona, filla, companya, mare, amiga i veïna. Psicòloga de professió i ciutadana de vocació, convençuda de la necessitat vital d’una participació activa, en la construcció de pensament polític i en la seva concreció de pràctica transformadora, però sempre des del socialisme com a paradigma ideològic, convertit en aposta personal i vinculació col·lectiva, per a mi, i ara més que mai, punt de partida però també punt d’arribada. 

Llicenciada en psicología per la UB (1989).
Màster en tècniques d’investigació social (UB 1992-1994), Màster en estudis de les dones i polítiques de Gènere (DUODA/UB 1996-1998) .
Àmplia experiència professional en el sector públic i privat en el disseny, la direcció i coordinació de serveis i programes estratègics als àmbits de Benestar social i d’Igualtat de Gènere. Experiència com a directiva en l’administració local a l’àmbit de programes transversals de cicle de vida i gènere. Coautora de diferents publicacions sobre lideratge de les dones a les organitzacions i sobre transversalitat i l’administració local.
Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat
Membre de l’executiva de de la Federació del Baix Llobregat
Membre de l’executiva de l’Agrupació local de Sant Boi de Llobregat.

Camps obligatoris

Termes i condicions