Baix Llobregat

Rubén Castro Torres

Rubén Castro Torres

Rubén Castro Torres

  • Regidor de Polítiques d'Igualtat Ajuntament de Sant Andreu de la Barca Ampliar
  • Secretari d'Igualtat i Llibertats PSC St. Andreu de la Barca
Ampliar

Ha estat primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat.

És Expert en violència de gènere per la UNED, Postgrau en gènere i igualtat per la Universitat Autònoma de Barcelona i Expert Universitari en Educació en la no violència per la UNED.

Guardonat amb el Premio de Periodismo Joven sobre Violencia de Género del Gobierno de España (Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad).

Col•labora amb mitjans de comunicació com Ràdio Sant Andreu on presenta un programa sobre igualtat, a més d'una secció temàtica dins el magazine "Via Directa".

També dirigeix el portal Conigualdad.org, de promoció de la igualtat de dones i homes i co-dirigeix la web Playfem.es per fomentar l’esport femení.

És autor de llibres com "Desmontando la violencia de género", "Guía Express del Hombre Igualitario" o "Guía Enróllate con igualdad", entre d'altres, alguns dels quals han estat recomanats per universitats, ajuntaments, el Instituto de la Mujer i organismes d'igualtat de les Comunitats Autònomes.

Ha treballat com a agent d'igualtat de gènere, començant com a estudiant en practiques fins a desenvolupar campanyes, impartint formació en centres educatius o posant en marxa accions i materials (curtmetratges, guíes, etc.) per fomentar la igualtat de dones i homes.

Camps obligatoris

Termes i condicions