Baix Llobregat

Jesús Naharro: “Tinc ganes, projecte i passió”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC Abrera ha presentat al seu candidat a les eleccions municipals 2019, l’actual alcalde, Jesús Naharro.

La presentació va comptar amb la participació de l’alcalde de Cornellà i Secretari d’Acció Política del PSC, Antonio Balmón. Balmón va recordar als i les presents que “Jesús es presenta a unes eleccions per defensar la seva comunitat més propera, és això el que es decideix i no altres coses”.

Per Balmón, “la política municipal ha de ser àmplia i intentar consensuar doncs a la ciutat vivim i convivim moltes persones amb mirades i inquietuds diferents”. L’alcalde de Cornellà ha destacat la tasca de Naharro al capdavant de l’Ajuntament, “treballant sempre en nom dels seus ciutadans i ciutadanes, com per exemple amb l’acord que ha aconseguit per fer un nou institut, això sí avançant els diners l’Ajuntament”.

Per Balmón el 26 de maig la decisió està clara: “preguntem-nos qui assalta la realitat cada dia per a transformar-la, qui té un projecte ampli per aquesta ciutat i qui ha treballat més per Abrera, i la resposta és: Jesús Naharro”.

També va participar en la presentació la diputada Eva Granados, que va lamentar “que al Parlament no podem fer la nostra feina perquè dia sí, dia també ens trobem el Parlament tancat o aturat”. Granados va recordar, en aquest sentit que “els i les socialistes som i hem estat sempre la garantia. Som els únics que presentem un projecte útil entre els que d’una banda i d’una altra només viuen de la confrontació”.

La diputada va tenir també paraules d’elogi pel candidat, explicant que “Jesús té aquesta ciutat com una prioritat, sap el que vol, ho viu en primera persona però compta amb el suport de tots i totes per continuar treballant per Abrera. És el millor alcalde i ho tornarà a ser de nou al maig”.

El candidat i actual alcalde, Jesús Naharro va agrair el suport dels i les presents, en especial de la seva família tot dient que “amb la realitat es construeixen els somnis”. Naharro va fer un repàs a l’actual legislatura recordant que va ser necessari “veure el moment on ens trobàvem per plantejar el projecte socialista, solidari, per a les persones d’Abrera. Un projecte seriós i realista per solucionar els problemes dels veïns i veïnes”. Naharro va destacar que ell i el seu equip han treballat “amb esforç, des de la igualtat, el feminisme i la justícia social pel creixement i el futur del municipi. Estant al carrer, al costat de les persones, per fer projectes en comú.”

Per últim el candidat va assegurar que “tinc ganes, projecte i passió. Ganes de seguir millorant aquesta ciutat, un projecte amb un gran equip humà, ple d’il·lusió i passió per Abrera, per ser l’alcalde de tots i totes!”.

Fitxers adjunts: