Baix Llobregat

La Joventut Socialista del Baix Llobregat repartirà mig miler de preservatius

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’organització política juvenil organitza una campanya amb motiu del Dia Internacional contra la SIDA

La Joventut Socialista del Baix Llobregat inicia un any més la campanya contra la SIDA, una activitat que consisteix en el repartiment de preservatius i informació sobre drets sexuals i reproductius.

Es repartiran 500 preservatius i targetes amb informació de sensibilització, amb sortides al carrer, com per exemple a Cornellà, davant el centre comercial Splau, i a carpes informatives del PSC arreu de la comarca.

En paraules del primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, “els i les socialistes considerem la prevenció la millor eina per acabar amb les malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats, entre d’altres”. Per això, assegura, “cal establir una millor formació i recursos sobre sexualitat i salut des de ben joves” i que “aquesta és una de les assignatures pendents del sistema educatiu i de salut al nostre país”.

En aquest sentit, la secretaria d’Igualtat i Drets Humans, Morgana Vargas, ha assegurat que “amb aquesta campanya que es repeteix diferents vegades cada any, els i les joves socialistes pretenem trencar mites sobre un tema que ha estat habitualment tabú”.

 

Fitxers adjunts: