Baix Llobregat

La JSC del Baix es suma a la campanya de denuncia contra el diputat masclista Lluís Salvadó

  • Actualitzat:
  • Creat:

La campanya ha denunciat que el diputat d’ERC Lluís Salvadó continua segut al seu escó.

La Joventut Socialista de Catalunya ha fet arreu del país una acció durant la nit de dijous a divendres, coincidint amb el debat de no investidura, denuncien els missatges masclistes del diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya Lluís Salvadó, on feia broma sobre l'elecció d'una Consellera d'Ensenyament per la mida dels seus pits. S’han empaperant les diferents delegacions dels Serveis Territorials d'Ensenyament , en el Baix Llobregat situada a la població de Sant Feliu.                                          

Les octavetes contenien missatges com:  "Vols ser consellera? Clínica Estètica" i diferents titulars de les notícies de les declaracions,  amb el hashtag #TurullNoDonaLaTalla, “referència a la investidura fallida per fer President de la Generalitat aquesta tarda a l'hereu del pitjor pujolisme, Jordi Turull”, segons la JSC.

La vice-primera secretaria Judith Riera, ha assegurat que “l’actitud masclista de Lluís Salvadó és imperdonable i l’actitud impassible d’ERC dient que era una broma també, actituds com aquestes no són acceptables, i menys si venen d’un representant de la ciutadania”.

Per la seva part l’Ot Garcia, Secretari d’Organització ha criticat que  Turull  “ha dividit als joves de Catalunya en el seu projecte independentista i sigut còmplice de les majors retallades de la historia del país”. Per això, la JSC ha demanat la dimissió de Turull com a diputat.

Fitxers adjunts: