Baix Llobregat

Volem un govern treballi per la realitat i que no ens faci creure il·lusions.

  • Fernando Vicente
  • Actualitzat:
  • Creat:

100 persones participen en la presentació del candidat socialista a Olesa de Montserrat

Carlos Fernández, regidor del Grup Socialista a l’ajuntament va donar inici a l’acte dient que “avui no presentem a un candidat sinó al futur alcalde del municipi”, a més Fernàndez va recordar que “els i les socialistes entenem millor que ningú què és nova política: venim de l’experiència però som capaços de renovar-nos per donar noves respostes”.

La diputada i portaveu del PSC, Eva Granados, va recordar que “l'Olesa que coneixem avui no seria la mateixa sense la impremta del socialisme amb un projecte col·lectiu que té per bandera la igualtat, la justícia social i el progrés i que treballa per tots i per totes”.

Granados va parlar també de les properes eleccions Generals, “el 28 d’abril decidirem qui governa Espanya. Tenim tres camins, el que sumen les tres dretes i que representa un retrocés en els nostres drets; el camí dels líders independentistes que aposten pel com pitjor millor; i el tercer: el camí dels que volen la convivència, les millores socials i creuen en el progrés i en l’optimisme, el camí dels i de les socialistes”.

Per Granados, “Fernando haurà de fer front a molts reptes per Olesa i té el currículum i l’experiència per fer-ho. Estic convençuda que acabarà sent alcalde d’Olesa.”

Fernando Vicente va començar el seu discurs recordant que “quan vaig arribar a Olesa, vaig trobar el meu lloc al món. Porto 25 anys vivint aquí, 24 anys en el PSC. Em prenc la meva candidatura com un premi a la constància i la lleialtat.”

Pel candidat, Olesa pateix la metàfora del “trampantojo” és a dir, “una il·lusió òptica que oculta la realitat”, va dir explicant que “el govern de la nostra ciutat es dedica a fer festes, projectes a mitges, venent il·lusions de cara a les eleccions, venent projectes que vam crear els i les socialistes com si fossin seus, mostrant una Olesa que no és real”.

Vicente va ser contundent al dir que el PSC “nosaltres creiem que la política està per millorar la vida de la gent, no només per fer festes i per això hem fet una oposició responsable pensant en què era millor per Olesa i per la ciutadania, fora d’interessos polítics”.

En aquest sentit, el candidat socialista va declara que “volem un govern que digui i treballi per la realitat i que no ens faci creure que una il·lusió és la veritat. Volem més igualtat, més integració, més seguretat, més progrés, més oportunitats: més polítiques socials, un bon accés a la sanitat; i ho aconseguirem el 26 de maig”.

Fitxers adjunts: