Baix Llobregat

Antoni Poveda: “Catalunya necessita un govern constructiu i de progrés”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha estat el més votat al Baix Llobregat amb un total de 99590 vots, és a dir un 31,83%

“El Baix Llobregat ha votat majoritàriament a Salvador Illa i als socialistes com a força de progrés” ha dit el primer secretari del PSC de la comarca, Antoni Poveda, en la valoració dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya. Tal com Poveda ha explicat “de nou, la força que ha rebut l’ampli suport dels i de les ciutadanes de la comarca ha estat el PSC”, això demostra “que la ciutadania de la comarca vol i necessita un canvi de rumb del país; necessitem un govern amb futur, que pensi en les persones, que atengui les necessitats reals de les persones i que s’oblidi de les promeses irreals d’independència”.

En aquest sentit, el primer secretari s’ha mostrat satisfet també dels resultats en l’àmbit català on Salvador Illa “pràcticament ha doblat els resultats de les passades eleccions, amb 33 escons al Parlament, amb una proposta clara de progrés, consens i diàleg. Ha estat el cap de llista que ha tret més vots i ha de liderar Catalunya”.

Poveda ha valorat que ara comença un “procés en el qual les forces que vulguin governar el país hauran d’assegurar que presenten un projecte de futur, de reconstrucció i no quedar-nos ancorats en deu anys perduts per a tots i totes”. Ha afegit que “hem de posar el comptador a zero i ser conscients que Catalunya ha de recuperar la seva posició puntera a Europa i sempre tenint a la resta d’Espanya al costat, i no enfrontant-nos absurdament perquè, com s’ha demostrat aquests anys, l’únic que s’aconsegueix és retrocedir i perdre oportunitats de progrés”.

El primer secretari ha volgut felicitar especialment a les agrupacions socialistes de la comarca, que “davant una campanya complicada i difícil han sabut estar a l’altura lluitant per explicar i defensar les propostes socialistes de progrés i futur”.

Per últim, ha agraït “a la ciutadania del Baix Llobregat que ens han donat la seva confiança per treballar per un futur de progrés”.