Baix Llobregat

Catalunya necessita un Pacte contra la violència masclista. Fem-ho possible

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados afirma que “necessitem mesures valentes i estratègiques, s'ha acabat el temps de demanar i desitjar: reclamem i exigim perspectiva de gènere a les polítiques públiques”

La portaveu del grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha afirmat avui al Ple de les Dones que “hem de tenir una mirada inclusiva. Tot el que acordem al Parlament serà en benefici del conjunt de la ciutadania. Necessitem mesures valentes i estratègiques, s’ha acabat el temps de demanar i desitjar: reclamem i exigim perspectiva de gènere a les polítiques públiques”. “Ens hem de posar d’acord que la prioritat que no està sent atesa. Prou paraules, exigim fets. Catalunya necessita un Pacte contra la violència masclista i no hi ha cap excusa per no tenir-lo. Fem-ho possible", ha afegit.

 

Segons Eva Granados, “el Ple de les Dones hauria de ser el punt de partida per començar a modificar la situació, mitjançant l'aplicació de polítiques públiques destinades a aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes a la nostra societat. Tenim un Govern que pot actuar i no ho fa". “Volem posar de relleu cinc punts bàsics: accés a l'Educació, accés al poder, accés a la riquesa, drets sexuals i dret a una vida sense violència”, ha conclòs.

 

*Adjuntem les propostes de resolució Debat de les dones

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: