Baix Llobregat

Comunicat del PSC Baix Llobregat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Avui la família socialista del Baix Llobregat ha de lamentar amb profunda tristor la mort de la companya, amiga i històrica del PSC, Àfrica Lorente.

África Lorente, escriptora, mestra i política, formava part actualment del Consell Nacional del PSC i havia sigut diputada al Parlament, regidora a Castelldefels i primera secretària de la Federació del PSC del Baix Llobregat.

Una de les poques dones que van formar part de les llistes als ajuntaments a les primeres eleccions democràtiques del 1979. Un exemple i referent per a tots i totes; valenta, forta, decidida, solidària i lluitadora incansable que va ser bandera dels valors del socialisme, defensant sempre la justícia social, la igualtat i la solidaritat.

És per a tots i totes les socialistes una gran pèrdua que ens omple de dolor, més en els moments que vivim com a societat i com a país. La recordarem sempre envoltada de la seva vitalitat i alegria. Ens ha deixat una gran socialista.


Durant els mesos vinents, quan sigui possible, portarem a terme un homenatge a la seva figura i al llegat que ens deixa als i les socialistes del Baix Llobregat.
 


Que la terra et sigui lleu, companya.