Baix Llobregat

El baixllobregatí Ot García, nou primer secretari de la JSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Clara Quirante i Lluís Cusí, també militants de la federació, formen part de la nova executiva de l’organització juvenil

El PSC del Baix Llobregat vol mostrar la seva satisfacció i el seu orgull pel fet que el baixllobregatí Ot García, regidor de Cornellà i militant de la nostra federació, hagi estat proclamat aquest cap de setmana com a nou primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC).

 

García admet que “és un orgull liderar el projecte de la JSC” i assegura que “seguiran plantant cara a un Govern de la Generalitat que ha abandonat al jovent des de fa una dècada”. “Seguirem treballant per fer possible que tothom pugui estudiar sense problemes, posar fi a la precarietat laboral i per fer propostes a favor de l’emancipació juvenil”, afegeix.

 

Així mateix, el PSC del Baix Llobregat vol felicitar també a Clara Quirante, regidora i militant de Castelldefels, i a Lluís Cusí, militant de l’agrupació de Sant Vicenç dels Horts, per formar part de la nova executiva de la JSC. Quirante ha entrat com a coordinadora de l’àrea de Política Institucional i Cusí com a secretari de Transició Ecològica i Benestar Animal.

 

Quirante, que està molt il·lusionada, afirma que “les persones joves volem un món més just, més solidari, més feminista i ecologista i des de la coordinació de Política Institucional farem arribar les nostres propostes a tots els racons i administracions.”

 

Per la seva part, Cusí es proposa treballar perquè “aquesta legislatura sigui la més ecologista de la JSC, defensant una transició ecològica justa, i transformant l’organització a través del pla ECO-JSC que redactarem”.

 

La nostra federació està convençuda que els tres faran una gran tasca al capdavant de la joventut del primer partit de Catalunya.