Baix Llobregat

El PSC Baix Llobregat, molt satisfet amb la nova executiva del partit

  • Actualitzat:
  • Creat:

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, és la nova número 2 de la formació, ja que és la viceprimera secretària de l'Àrea d'Organització i Acció Electoral

El PSC Baix Llobregat ha valorat “molt positivament” que l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, s'hagi convertit en la número 2 del PSC. Moret ha estat elegida aquest cap de setmana, en el Congrés Extraordinari del partit, com a viceprimera secretària de l'Àrea d'Organització i Acció Electoral. La federació socialista està també "molt satisfeta" amb la resta de companyes i companys del Baix Llobregat que formen part de l'executiva.

 

A part de Moret, conformen la nova executiva Joaquín Fernández, viceprimer secretari del PSC Baix Llobregat, com a secretari de Política Municipal; Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, com a secretari d'Acció Institucional; Sònia Guerra, diputada al Congrés, com a secretària de Polítiques Feministes; Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues, com a secretària d'Universitats i Recerca; i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, com a secretari d'Urbanisme, Territori i Paisatge.

 

També formen part de l'executiva Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Eva Granados, portaveu del PSOE al Senat; José Zaragoza, diputat al Congrés; i els alcaldes Eduard Rivas (Esparreguera) i Xavi Paz (Molins de Rei).

 

El primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha assegurat que "tots ells i elles representen molt bé la nostra comarca a l’executiva”. A més, ha reconegut que “és un orgull que tants alcaldes i alcaldesses de la nostra comarca en formin part perquè el municipalisme és la senya d’identitat més important de la nostra federació”.

 

Per tot plegat, Poveda s’ha mostrat “molt agraït” a Salvador Illa per la confiança dipositada als companys i companyes escollits i escollides i ha afirmat que l'executiva socialista “reflecteix un gran equip per assolir la presidència de la Generalitat".