Baix Llobregat

El PSC és l’alternativa de Govern a Catalunya

  • EVA GRANADOS
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados recorda que “tant important és que Catalunya tingui uns Pressupostos com que aquests siguin útils”

La viceprimera secretària del PSC i portaveu del Grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha afirmat que “avui hem debatut els plans de treball per a la nova Executiva sorgida del Congrés del partit. Com a partit, el PSC és l’alternativa de Govern a Catalunya. Creiem en una Catalunya unida en la diversitat i cohesionada. Volem continuar ampliant la nostra base electoral de militants, enfortir la connexió amb la societat i ser la garantia de la convivència. Justícia social, ecologia, polítiques feministes, federalisme i bon govern són els eixos amb què treballem”.

 

A la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió Executiva del PSC, Eva Granados ha començant la seva intervenció amb “la condemna de l’assassinat masclista a Terrassa. Portem vint dies del 2020 i ja són tres dones assassinades. Tornem a reclamar la necessitat de multiplicar els esforços per convertir la lluita contra la violència masclista en una prioritat política”

 

Sobre la tercera reunió de l’espaí de diàleg celebrada divendres passat, la portaveu socialista ha indicat que “no són els resultats que esperàvem però continuem creient en el diàleg. No hi ha alternativa al diàleg i reclamem que el president Torra faci els esforços necessaris perquè a l’espai de diàleg s’hi asseguin tots els grups parlamentaris. Recordem a aquests grups que és la seva obligació asseure en una taula a dialogar per més que els posicionaments siguin llunyans”. “El president Torra continua amb les seves receptes que no generen consens a Catalunya i que no porten enlloc a Espanya. L’obligació dels que estan al capdavant de les institucions és generar el mínim comú denominador, que és el que ens dóna força com a país”, ha afegit.

 

Respecte a la presentació de l’acord de Pressupostos de la Generalitat, Eva Granados ha considerat que “anem tard. Siguem conscients que els Pressupostos vigents van ser pensats el 2016 i aprovats el 2017. Catalunya té les pitjors retallades del conjunt de comunitats autònomes d’Espanya. Tenim deficiències de polítiques públiques i un govern exhaurit. Estudiarem el que s’està presentant perquè volem tenir un coneixement profund de l’acord. Tant important és que Catalunya tingui uns Pressupostos com que aquests siguin útils. I sense Pressupostos Generals de l’Estat els comptes de la Generalitat són paper mullat”.

 

Paraules clau: