Baix Llobregat

“Hem d’omplir les urnes de vots socialistes per aconseguir el cessament en bloc del Govern del PP”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet afirma que “m'avergonyeixo com a ciutadana i com a servidora pública d'un Govern que és capaç de tenir un ministre que manté entrevistes vergonyoses per buscar informació d'altres partits i fer-ne un ús partidista”

La candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha demanat avui als ciutadans que omplin les urnes de vots socialistes per aconseguir “el cessament en bloc” del Govern del PP, al qual ha acusat de “degradar la democràcia fent un ús partidista i indecent de les institucions”. "M'avergonyeixo com a ciutadana i com a servidora pública i diputada d'un Govern que és capaç de tenir un ministre que manté entrevistes vergonyoses per buscar informació d'altres partits i fer-ne un ús partidista. És indecent”, ha dit.

 

A Tarragona, on ha estat acompanyada pel portaveu del PSOE al Senat, Oscar López, el cap de llista del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, Meritxell Batet ha assegurat que “el 26-J hem d'aconseguir que el Govern en ple cessi i els hem de cessar omplint les urnes començant per Mariano Rajoy i acabant per Jorge Fernández Díaz”.

 

La candidata del PSC ha apel·lat també al 30% d'indecisos que els sondejos revelen que a l'inici de la campanya no tenien decidit encara el seu vot i els ha demanat que donin suport a Pedro Sánchez per “un milió de raons, entre elles, que els socialistes som els que hem portat les majors conquestes socials”.