Baix Llobregat

La nova executiva del PSC del Baix Llobregat proposa Miquel Iceta candidat socialista a la presidència de la Generalitat.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Poveda ha expressat la decisió de recolzar a Iceta com a candidat en un context en el que “sembla inevitable que tinguem unes noves eleccions autonòmiques al 2017”

Poveda ha fet aquestes declaracions en nom de l’executiva del PSC del Baix Llobregat, durant la cloenda de l’Assemblea de Federació “El Baix Llobregat, el nostre compromís.

A més, el Primer Secretari ha proposat realitzar una trobada a la tardor amb partits i sindicats de la comarca per tal de “treballar conjuntament en el problema de cohesió que ens trobem entre els municipis dels nord i del sud del Baix Llobregat”, doncs tal i com ha explicat Poveda hi ha municipis d’aquest territori que no formen part de l’àrea metropolitana. Poveda ha remarcat que “hem de garantir una millor mobilitat a la comarca, i que tots els i les ciutadanes del Baix Llobregat ja siguin del sud o del nord tinguin els mateixos serveis”.

Per último, Poveda ha expressat la decisió de recolzar a Iceta com a candidat a la presidència de la Generalitat en un context en el que “sembla inevitable que tinguem unes noves eleccions autonòmiques al 2017”.

Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, ha intervingut a la cloenda de l’assemblea dient als i les socialistes presents que "hem de ser capaços d'aixecar la mirada i veure quines propostes hem de fer a la ciutadania per generar confiança".

 El primer secretari ha manifestat també que cal destacar que “els i les socialistes defensem amb contundència els interessos dels i les ciutadanes, per sobre de nacionalismes" i ha recordat que “els ajuntaments no poden continuar sense instruments, competències i suport institucional", doncs tal i com ha dit, "si algun sentit té la nostra tasca és donar resposta a la gent que ho necessita".

L’assemblea ha aprovat també una ponència, base de les polítiques que es portaren a terme en els propers anys, que exposa compromisos dels i les socialistes de la comarca, tals com la lluita contra el canvi climàtic, mesures contra la pobresa energètica, la lluita contra les desigualtats o per un millor accés a l’habitatge.

Per últim, els i les delegades han aprovat amb un 95% dels vots la nova executiva  que presenta un 62% de renovació, una mitjana d’edat de 42 anys i que, cal destacar, aposta per una paritat al 50% doncs es composa de 17 homes i 17 dones, representats de tots els municipis de la comarca. Al secretariat nucli de treball de l’executiva, també es compleix aquesta paritat amb 6 secretaris i 6 secretàries. L’executiva a més, incorpora dues secretaries noves, com són la de Gent gran i la de Participació, transparència i Innovació.

 

Adjuntem llistat de l'executiva

 

Fitxers adjunts: