Baix Llobregat

Poveda: “El govern de Catalunya no té ningú al volant”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Baix Llobregat ha constituït el seu Consell de Federació amb més de 180 persones connectades i la participació del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

El Primer Secretari del PSC Miquel Iceta ha participat en la reunió per donar la benvinguda als més de 200 consellers i conselleres escollits per les diferents agrupacions de la comarca. A més, ha recordat que s’apropen unes eleccions molt importants a Catalunya on serà bàsic promoure la participació  “no volem perdre més temps amb un Govern de la Generalitat dividit. Aquest és el gran objectiu del 14 de febrer. Necessitem centrar prioritats per donar resposta a les noves necessitats de la societat. Necessitem un canvi a Catalunya”, ha dit.

En aquest sentit, el Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda ha insistit en el fet què “a Catalunya s’estan produint un seguit de despropòsits: la gestió de residències, les decisions contradictòries del govern, no escoltar als sectors afectats, la manca de rastrejadors i la manca de criteri per gestionar, ambulatoris tancats; o la confrontació interna del govern”. Una conjuntura que en una situació d’extrema gravetat com la que estem vivint és incomprensible, ja que tal com ha dit Poveda: “la manca de lideratge en el govern ens porta un dia rere altre a successos com el d’avui on els i les autònomes s’han quedat davant una web bloquejada, i no és la primera vegada que passa”.

Davant aquesta situació, Poveda ha demanat responsabilitat i unitat “no és el moment de confrontació dintre el propi govern sinó que és el moment de l’eficiència i l’eficàcia que és el que demana la ciutadania” ha dit.

El Consell va constituir també la seva mesa, presidida per la tinenta d’alcalde de Sant Joan Despí, Belén García que va recordar als i les presents que “hem d’afrontar els reptes actuals i futurs com la federació unida que hem estat sempre”.  A més, com a punts del dia la diputada al Congrés, Sonia Guerra, va explicar els PGE tot dient que “estem treballant en els pressupostos més socials, ecologistes i amb perspectiva de gènere. Uns pressupostos centrats en les persones. La societat ha fet un gran esforç i, des del Govern liderat per Pedro Sánchez, no volem deixar ningú enrere”.

Per última la Secretària d’Organització Raquel García va explicar el Pla de Treball proposat pel secretariat de cara als propers quatre anys i es va llegir el manifest Contra la violència Masclista, de cara al 25N, per part de la Secretària de Feminisme, Gemma Badia.