Baix Llobregat

Poveda: “La Generalitat està desapareguda en l’impuls d’energies renovables”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El primer secretari del PSC Baix Llobregat lamenta que al govern de Pere Aragonès li manqui “ambició i lideratge en la lluita contra el canvi climàtic”

El primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, va denunciar divendres passat que el Govern de la Generalitat estigui “desaparegut” en l’impuls d’energies renovables i va recordar que “la inacció en matèria ecològica dels executius catalans dels darrers 10 anys ha portat Catalunya a ser una de les regions europees amb pitjors dades de transició energètica”.

 

En una jornada de treball del secretariat de la federació, Poveda ha afirmat que al govern de Pere Aragonès "li manca ambició i lideratge en la lluita contra el canvi climàtic” i ha subratllat que els pressupostos presentats recentment "evidencien que per la Generalitat ni l’acció climàtica ni la transició energètica són una prioritat”.

 

Poveda, a més, ha lamentat que ERC i Junts es “dobleguessin a la CUP” i acordessin aturar la implantació d’energia eòlica i fotovoltaica al conjunt de Catalunya.

 

Per tot plegat, el primer secretari de la federació baixllobregatina ha assegurat que "és contradictori que Pere Aragonès repeteixi contínuament que la Generalitat està compromesa amb la transició ecològica quan els fets demostren tot el contrari”. “Cal que Aragonès lideri un gran acord català en matèria ecològica i que compti amb la participació dels agents econòmics i socials; els ajuntaments, els consells comarcals i les diputacions; i la societat civil”, ha afegit.