Baix Llobregat

Poveda: "La Generalitat torna a mostrar la seva incapacitat de gestió"

  • Actualitzat:
  • Creat:

La primera reunió de l'executiva del PSC Baix Llobregat del nou curs polític ha tractat els temes prioritaris per als pròxims mesos a la comarca.

L'executiva del PSC del Baix Llobregat s'ha reunit per donar inici al curs polític i encetar els temes i accions que es portaran a terme durant els mesos vinents.

Tal com es va explicar, una de les cites més importants anualment del socialisme al nostre país, com és la Festa de la Rosa, ha hagut de ser anul·lada per causa de la crisi sanitària. Tot això, tal com es va explicar, el dia 27 de setembre, quan s'hagués celebrat aquesta trobada que l'any passat va aplegar a més de 25 mil persones durant el dia, es portarà a terme una acció a la xarxa a través de records en fotos i vídeos d'altres edicions i directes d'alguns i algunes de les nostres dirigents polítiques que enviaran missatges a la militància i al conjunt de la ciutadania.

A més, durant la reunió es van tractar temes d'actualitat i de gestió interna.

Tal com va explicar el Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda: "Iniciem el curs amb molts temes per endavant, el prioritari fer front a la pandèmia, però també temes que interessen als i les ciutadanes com l'educació, l'habitatge, les polítiques socials i del que estem perdent oportunitats i recursos perquè la Generalitat no vol arribar a acords", per exemple temes greus com “l’alarmant falta de mossos d’esquadra que provoca un problema greu de seguretat a les nostres ciutats”.

Per Poveda, "el govern de la Generalitat mostra una vegada més la seva incapacitat de gestió."