Baix Llobregat

Poveda: “No donar suport als pressupostos és un error incomprensible del President Torra”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, valora d’”error incomprensible” que el president de la Generalitat hagi manifestat que el PDeCAT no donarà suport als Pressupostos Generals de l’Estat.

L’executiva del PSC del Baix Llobregat, reunida avui, considera que els pressupostos “són bons per a Catalunya i reflecteixen el compromís del govern de Pedro Sánchez, perquè fixen compromisos d’inversions en obres i en serveis que Catalunya necessita i espera”.

Després d’una etapa de governs conservadors del PP, “a Catalunya tenim ara l’oportunitat d’aprofitar, pel bé dels nostres interessos com a país, l’impuls d’un govern progressista, que té unes prioritats clares, una sensibilitat per les demandes de la ciutadania i unes polítiques socials que beneficiaran a tots i totes” han dit.

Tal com ha explicat el Primer Secretari: “els catalans i les catalanes no entendríem que, en aquest moment, els nacionalistes que governen a Catalunya no aprofitessin  aquesta oportunitat i alimentessin la incertesa de futur arreu d’Espanya”.

L’executiva comarcal socialista ha declarat “nosaltres, els i les socialistes del Baix Llobregat, tenim clar que ens cal garantir un govern de progrés al conjunt d’Espanya” i han recordat que els pressupostos han aconseguit “donar credibilitat i tranquil·litat als mercats econòmics i al Parlament Europeu i al mateix temps generar confiança i retornar les expectatives de millorar la seva qualitat de vida a la ciutadania”.

“Uns pressupostos als quals Catalunya no hauria de girar l’esquena, pel bé de tots i totes” ha declarat Poveda.