Baix Llobregat

Preocupació per la gran cassolada que s’ha sentit al Baix Llobregat a l’hora del discurs del President Puigdemont.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Les cassolades contra les polítiques de Rajoy ja són habituals a la nostra comarca, avui s’ha sumat una multitudinària cassolada contra les polítiques de Puigdemont.

A moltíssimes llars de la nostra comarca ha estat impossible seguir el discurs per la forta cassolada que ha tingut lloc a les 21h, moment en què el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, valorava les paraules del cap d’estat Felip V.

Una cassolada multitudinària que mostra el descontent de la ciutadania davant les actuacions unilaterals del Parlament.

Durant els darrers dies també hem sentit a la comarca cassolades multitudinàries contra les accions del President Mariano Rajoy.

Els i les socialistes del Baix Llobregat ens trobem preocupats al constatar com Mariano Rajoy i Puigdemont estan provocant una greu fractura en la societat.

Les decisions de Rajoy i Puigdemont, la seva manca d’intenció per negociar o per dialogar estan portant a una societat dividida.

Els i les socialistes del Baix Llobregat tenim la ferma convicció en que només l’acord i el diàleg, només des de la política es podrà donar resposta al poble català; i tornem a reclamar que els governs de Catalunya i Espanya han de parlar i resoldre el conflicte.