Baix Llobregat

Raquel Sánchez: "el 26 de maig això va de Gavà i del més important: la gent de Gavà".

  • Actualitzat:
  • Creat:

Gavà omple l'Espai Maragall en la presentació de la candidata socialista a Gavà, Raquel Sánchez.

Més de 500 persones han participat en aquest acte emotiu i on s'ha parlat de la gestió feta a Gavà durant aquests anys per construir una ciutat il·lusionant, progressista i cohesionada.

L'acte ha començat amb la intervenció de diferents veïns i veïnes del municipi que han valorat la capacitat de gestió, lideratge i treball de l'actual alcaldessa, Raquel Sánchez. Una dona feminista, progressista, amb capacitat de diàleg i amb una gran estima per la seva ciutat, tal com han dit.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha recordat a l'inici del seu discurs que "la Raquel ha complert amb el que va prometre fa quatre anys, el PSC sap que la feina municipal és duríssima i sap en qui confia per estar al capdavant d'un projecte com el d'aquesta ciutat."

Iceta ha parlat també de política nacional insistint en què "per millorar Catalunya hem de canviar de govern i de President a Catalunya", a més de cara a les eleccions generals ha estat clar al dir que "el 28 d'abril tenim dues possibilitats, continuar amb un govern progressista o veure com venen les tres dretes amb un retrocés de drets molt greu per la ciutadania".

En aquest sentit, Iceta ha demanat "una Espanya justa, feminista, europea, que doni oportunitats als joves i prengui cura dels grans. Que trobi solucions per Catalunya." I ha dit als presents que "si voleu que passi, voteu."

Per últim ha donat suport a la candidata dient que "si Gavà va bé, si tenim a la Raquel, tenim a la millor, per què hauríem de canviar? Raquel ha sabut treballar, dialogar, arribar a acords amb qui no pensen com ella perquè sap que la prioritat és Gavà i el límit és el cel".

La candidata ha pujat a l'escenari agraint el suport del seu equip, família i dels i les presents, i ha mostrat el seu compromís per renovar el càrrec d'alcaldessa: "vull un futur millor pels meus fills, per la Gavà que somio, que no deixa ningú enrere, una ciutat d'esperances i il·lusions. Accepto el repte de seguir treballant per la meva ciutat, vull guanyar per continuar sumant les millors idees i posar-les al servei de Gavà i contra qui no vulgui el model de ciutat justa i solidària que hem construït".

En aquest sentit l'alcaldessa ha recordat que "hem garantit la convivència i la cohesió amb institucions neutrals, això ens ha donat seguretat i solidesa".

"Em comprometo a sempre dir la veritat, a treballar per totes i tots, contant sempre amb l'opinió de la ciutadania, sumant amb qui no pensa com jo però estima Gavà i amb total transparència", ha dit Sánchez.


La candidata ha finalitzat el seu discurs explicant que "el 26 de maig això va de Gavà i del més important: la gent de Gavà" i ha demanat als i les presents "aquesta responsabilitat compartida i el vostre suport majoritari per acompanyar-me en aquest viatge".