Baix Llobregat

Vicky Castellanos "demanem una major cobertura sanitària per a Castellví de Rosanes"

  • Actualitzat:
  • Creat:

#Castellvi

El grup socialista al Parlament presenta una proposta de resolució per ampliar l'atenció al centre Sanitari del municipi i demanar el servei de Pediatria.

La diputada al Parlament, Assumpta Escarp, i la portaveu socialista a Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos han presentat avui una proposta de resolució que demana Ampliar l'horari d'atenció primària al consultori local en dues tardes a la setmana per tal de facilitar la conciliació laboral-sanitària. A més, s'insta al Parlament a dotar al consultori d'un servei de pediatria.

El municipi de Castellví de Rosanes, amb una població de 1.826 persones l'any 2017, compta amb el consultori mèdic local que obre els dilluns, dimecres i divendres de 8 h a 14 h. Tal com explica Castellanos, "aquest horari fa molt difícil la conciliació laboral amb les necessitats de la ciutadania de Castellví", la portaveu assegura que és bàsic que "els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes han de poder ser atesos, en temes de salut, al seu propi municipi".

En aquest sentit, el Grup Socialista al Parlament considera "el Govern de la Generalitat s'ha d'implicar en el desplegament i millora del Pla Sanitari Comarcal del Baix Llobregat".