Baix Llobregat

Batet: "A Molins de Rei, s'han prioritzat els interessos de partit per sobre dels interessos dels molinencs i molinenques"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet ha valorat la tasca socialista a Molins de Rei, en la seva visita a la Fira de la Candelera.

La diputada al Congrés dels diputats, Meritxell Bate ha visitat la Fira de la Candelera, acompanyada per la primera secretària del PSC local, Jessica Revestido, el portaveu municipal, Xavi Paz i nombrosos militants del PSC Molins de Rei. A la trobada, Batet va poder copsar el que representa la Fira de la Candelera per la nostre Vila.

En la seva visita al nou espai d’entitats de la Fira va poder conèixer els projectes de les entitats, com ara el futur centre de dia per malalts d’Alzheimer de l’Associació o els projectes consolidats del sopar anual de l’AECC Molins de Rei.

Tanmateix va poder veure el projecte de nova Biblioteca de Molins de Rei a l’edifici del Molí. Un projecte que lideraven els regidors socialistes fins la seva expulsió del Govern Municipal.

En referent a aquesta situació, la diputada Meritxell Batet va ha afirmar que “a tots els Ajuntaments on ha governat el PSC, aquest ha prioritzat els interessos dels veïns perquè ens mou resoldre els problemes de les persones”, per continuar dient: “Lamentablement, hem pogut veure a Molins de Rei, com altres partits han prioritzat els seus interessos, els de partit, per trencar un govern que segons ells mateixos funcionava a la perfecció”.

Batet també ha volgut recolzar la feina feta pel grup municipal socialista i ha assegurat que: “arribarem a les eleccions municipals amb projectes pels municipis i candidats que tenen clars els objectius pels seus municipis”.

El portaveu socialista, Xavi Paz, ha fet una bona valoració de les novetats de la Candelera d’enguany, sobretot de l’espai d’entitats tot i va lamentar les condicions metereològiques que van fer tancar el recinte firal abans del previst. El portaveu va agrair la feina de tants i tants treballadors i serveis municipals que desenvolupen la seva feina amb molts dies d’antelació i a les hores següents a la Fira per tal que la Vila es mostri a la comarca i al país en la seva millor versió i per tal que passada la Fira, Molins de Rei recuperi la seva normalitat.