Baix Llobregat

El PSC de SVH posa en marxa un concurs per fomentar el comerç local al municipi

  • Actualitzat:
  • Creat:

La fotografia guanyadora rebrà 200 euros per gastar a les botigues de Sant Vicenç dels Horts

La iniciativa dels i les socialistes de Sant Vicenç dels Horts es tracta d’un concurs de fotografies del poble publicades a través de la xarxa social d’instagram amb un premi de 200 euros que es podrà gastar a les botigues del municipi.

Segons el portaveu socialista, Miguel Comino “és una campanya inicialment dissenyada per a al gent jove, però en la que qualsevol persona pot participar”. Comino ha explicat que “amb aquesta iniciativa volem barrejar les xarxes socials, la passió que tenim per Sant Vicenç dels Horts i potenciar el comerç local”. Per al portaveu socialista aquesta és una manera de “declarar l’orgull que sentim pel nostre poble i els seus racons i al mateix temps fomentar el comerç de proximitat”, una idea que va sorgir després de diferents trobades amb representants del teixit comercial del municipi.

Per participar-hi només cal seguir al PSC Sant Vicenç a instragram @pscsvh, penjar una foto o vàries d’algun racó de Sant Vicenç dels Horts amb el hashtag #fotoSVH, i etiquetar a tres amigues o amics. El concurs estarà vigent fins al 28 de febrer i guanyarà la fotografia que obtingui més “likes”.