Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat demana al govern de Catalunya que torni a la feina i atengui les urgències de la ciutadania

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC del Baix inicia el curs polític amb una reunió del seu Secretariat per tractar temes urgents a la comarca.

En la primera reunió del Secretariat PSC del Baix Llobregat després de l’estiu, el Primer Secretari, Antoni Poveda, ha demanat al Govern de Catalunya que “treballi per a la ciutadania i doni suport als municipis i als ajuntaments que, com els de la nostra comarca, trobem a faltar un govern col·laborador i actiu, que atengui les necessitats del dia a dia dels ciutadans i ciutadanes”.

Poveda ha afegit que “cal que el govern de Catalunya afronti la realitat i l’inici de curs i torni a la feina, com estem fent tots els governs municipals. Són moltes les exigències i urgències ciutadanes, hi ha molts temes que estan sent desatesos i no ens podem permetre un govern paralitzat, amb una única prioritat: el debat sobiranista”.

Els i les socialistes del Baix Llobregat han fet repàs dels problemes que aquests darrers mesos està vivint Catalunya en àmbits tan diversos com la seguretat ciutadana amb l’increment de robatoris a l’espai públic i a habitatges; la manca d’efectius policials al Cos de Mossos d’Esquadra; l’atur;  la programació d’obres públiques; la manca de polítiques d’habitatge que posin fre a l’increment desorbitat dels preus lloguers i de venda;  i una llarga llista més.

Poveda ha dit que “el govern de Catalunya està abandonant les seves responsabilitats. A més, a ulls de tothom és incomprensible que el Parlament de Catalunya estigui tancat fins a l’octubre”.

El primer secretari del Baix Llobregat, per últim, ha demanat al president Torra que “obri un nou espai de diàleg i doni una oportunitat real al govern de Pedro Sánchez per avançat cap al futur, progressar com a país, recuperar la normalitat i que Catalunya torni a ser el país capdavanter del sud d’Europa que ens ha caracteritzat”.