Baix Llobregat

Germán Rodríguez Sánchez

Germán  Rodríguez Sánchez

Germán Rodríguez Sánchez

Va néixer el 17 de gener de 1977 a Alameda (Màlaga).

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. Va realitzar els cursos de doctorat en Ciència Política a la UNED, sense arribar a presentar la tesina.

També té el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) de l’Institut de Ciències de l’Educació (UAB), un curs d’especialització en campanyes i eleccions de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), i un curs d’especialització en ‘Direcció i gestió d’associacions i fundacions’ de la Fundació Universitat de Girona, Innovació i Formació.

Ha realitzat el Programa Superior de Gestió Empresarial I Direcció de Comunicació de l’IE Business School i compta amb el Diploma del Curs de Defensa Nacional del CESEDEN.

Va treballar al sector del transport i la logística. L’any 2004 s’incorpora a l’Oficina de Premsa del Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats.

L’any 2007 va ser nomenat Director de Comunicació del Ministeri d’Habitatge i la legislatura següent va exercir com a Director General de Comunicació de la Defensa i, posteriorment, com a Director del Gabinet de la Ministra de Defensa. Ha estat diputat al Congrés per Barcelona en la X legislatura.