Baix Llobregat

Roser Brosed Yuste

Roser Brosed Yuste

Roser Brosed Yuste

  • Regidora de Seguretat Ciutadana Sant Esteve Sesrovires Ampliar
  • Regidora d'Esports Sant Esteve Sesrovires
  • Regidora de Noves Tecnologies Sant Esteve Sesrovires
  • Primera Secretària Agrupació Sant Esteve Sesrovires
  • Consellera Comarcal Sant Esteve Sesrovires
  • Portaveu del Grup Municipal Socialista Sant Esteve Sesrovires
  • Membre Executiva Federació PSC Baix Llobregat
Ampliar

Sóc Barcelonina de naixement i Sesrovirenca de sentiment des de l’any 1975 en que vaig conèixer el poble, al que com molts, venia els caps de setmana i vacances.

Em dedico professionalment al mon de l’estètica i ara com a emprenedora, amb un negoci propi a Martorell. Sóc plenament conscient i pateixo com a tots els i les autònomes, les dificultats  que en aquest país tenim les i els petits i mitjans empresaris i comerciants.

Tinc dues filles i un net i una neta preciosos pels que em motiva continuar treballant pel que és realment important: les persones i el seu futur, especialment al meu poble.

He format part de les juntes de l’Associació de Veïns de Vallserrat, de l’AMPA de l’escola La Roureda, de l’AMPA de l’aula de l’Escola de Musica quan encara depeníem de l’Escola de Música d’Esparreguera.

Vaig ser la presidenta fundadora del grup de dones NOSALTRES dones en progres, per treballar activament, per la igualtat, contra la violència de gènere i pels drets socials de les víctimes i els seus fills i filles.

Milito al meu partit des de l’any 96 perquè crec que cal implicar-se activament per defensar des de el compromís, els valors de la igualtat, la solidaritat, el respecte a la diversitat i la llibertat.

He acceptat tornar a formar part de la candidatura de l’Enric Carbonell, perquè crec que des de l’experiència adquirida i amb molta il•lusió hem de garantir que els veïns i veïnes de Sant Esteve estiguin al capdavant dels interessos municipals, amb el millor alcalde.

Campos obligatorios

Términos y condiciones