Baix Llobregat

Vicky Castellanos

Vicky Castellanos

Vicky Castellanos

  • Membre Executiva Federació del Baix Llobregat Ampliar
  • Consellera de Dones i Gent Gran Consell Comarcal del Baix Llobregat
Ampliar

Vaig néixer a Puertollano (Ciudad Real) el 10 d’abril de 1966, tot i que sóc natural d’Almadén (Ciudad Real), on vaig viure fins als 16 anys. La meva família es va traslladar a Esplugues de Llobregat (Barcelona) i durant molt temps he treballat en feines de cara al públic, des de promoció de vendes fins a botiguera.

Vaig descobrir Castellví de Rosanes amb el meu marit, de casualitat en una visita imprevista i vaig enamorar-me del poble, l’entorn i la gent. Així, l’any 1995 vaig decidir viure a Castellví de Rosanes. En l’àmbit associatiu, he estat membre de l’AMPA CEIP Mare de Déu de Montserrat. Al 2003 vaig formar part de la llista electoral dels Socialistes de Castellví de Rosanes. Durant dos anys vaig ser coordinadora de la regidoria de Serveis Socials i, a finals de l’any 2005, vaig fer el salt com a regidora de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, vaig compaginar la regidoria de Serveis Socials amb les d’Igualtat de gènere i Serveis Municipals.

Des del 2015, Consellera de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La meva debilitat és la gent gran, la justícia social i la igualtat, és per això, que portar la Conselleria de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat, m'ha permès treballar en dues de las meves passions.