Baix Llobregat

Als nostres cors

  • Actualizado:
  • Creado:

Dilluns, 9 d'abril de 2018. Un any sense Carme Chacón.

Carta del Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, a la militància.

Benvolgut company, benvolguda companya,

Avui fa un any que els nostres cors van patir un fort impacte amb la notícia de la mort sobtada de la Carme Chacón, la companya, l’amiga, que des de ben jove va compartir els ideals socialistes afiliant-se al PSC de la seva ciutat, Esplugues.

El socialisme del Baix Llobregat hem tingut la gran sort de comptar amb una persona com la Carme, que es feia estimar per tothom que la tractava de prop, que la coneixia, que treballava al seu costat. Una dona vital, treballadora, combativa, exigent amb la feina ben feta, sempre disposada a aprendre dels altres i a rebre un bon consell, constant, valenta i forta. I, paradoxalment, aquesta fortalesa que demostrava sempre tenia un punt feble, un cor fràgil que malauradament li va fallar el 9 d’abril del 2017.

La Carme Chacón ha deixat un gran llegat polític, tot i la seva joventut: tothom recorda quan va prendre possessió com a Ministra de Defensa embarassada del Miquel, la seva lluita en defensa dels drets socials i per la igualtat i la justícia; era una dona d’esquerres. Va ser una de les veus més fermes i valorades del socialisme. A vegades penso com seria el present polític amb la Carme...

Durant aquests dotze mesos molt sovint hem trobat a faltar a la Carme, les converses telefòniques, les freqüents visites als nostres municipis, les trobades per parlar de política, de l’amistat i de la vida,... La Carme sempre era una persona positiva, passional en tot allò que feia, defensora fins a l’últim moment d’allò que pensava.

És amb aquest sentiment d’estima que el Secretariat de la Federació del PSC del Baix Llobregat ha proposat que l’Escola de Formació d’Estiu de la nostra federació a partir d’ara porti el nom d’Escola de Formació d’Estiu del Baix Llobregat Carme Chacón.

Penso que els valors que en aquest entorn es treballen són els que la Carme sempre havia defensat i estic segur que se sentiria orgullosa del reconeixement dels seus companys i companyes.

 

Rep una cordial salutació,

 

Antoni Poveda

Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat

Ficheros adjuntos: