Baix Llobregat

#congrésJSCBaix

  • Actualizado:
  • Creado:

Els i les socialistes de la comarca hem participat avui als actes d'inauguració i cloenda del congrés de la JSC del #BaixLlobregat

La inauguració ha estat a càrrec d'Ot García, Secretari d'Organització de la JSC i l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón que ha encoratjat als i les presents a representar el canvi i l'alternativa que necessitem a Catalunya.

A la cloenda del Congrés, Arnau Ramírez Primer Secretari de la JSC ha donat la benvinguda a la nova executiva, i els ha assegurat que treballaran junts per representar als i les joves del país.

El Primer Secretari del PSC del Baix, Antoni Poveda ha participat a la cloenda, tot recordant que “estem lluny d’una societat igualitària, queda molt treball i pedagogia. Haurem d’incidir en polítiques d’#igualtat en la gent jove”. En referent a la situació política actual ha dit que "#España no podia suportar més un govern com el de Rajoy i el d’una organització corrupte” i que “hem d’obrir un nou temps, des del diàleg, també a #Catalunya on tenim una societat trencada”.

La diputada Eva Granados Galiano ha intervingut explicant que “a #Catalunya mantindrem fermesa i diàleg, una oportunitat per poder parlar, crear acords entre catalans, tornar a les regles del joc”.

Per últim el nou primer secretari, Marc Cabanas, ha agraït la confiança als presents i ha marcat les línies dels objectius de la nova executiva per lluitar per una societat més justa, i més igualitària.

Felicitats i bona feina a Marc Cabanas, nou Primer Secretari i a la nova executiva. Molts encerts! Treballarem junts pels ciutadans i ciutadanes del #BaixLlobregat i pels valors socialistes de justícia social, igualtat i solidaritat ‼️ ✊

Ficheros adjuntos: