Baix Llobregat

Enric Carbonell nou alcalde de Sant Esteve Sesrovires

  • Actualizado:
  • Creado:

El socialista pren el relleu a l’alcaldia a Carme Rallo segons el pacte de govern signat al febrer de 2016.

Carbonell ha pres possessió del càrrec d’alcalde del municipi agraint en primer lloc  la “convicció i determinació” de Carme Rallo, del grup municipal d’ERC, en els dos anys que ha exercit com alcaldessa del municipi.

Carbonell ha estat escollit alcalde amb els vots a favor dels grups municipals del PSC, ERC i Entesa, i l’abstenció de PdCat.

L’alcalde ha denunciat la “innecessària violència” que va patir el municipi el passat diumenge i ha recordat que Sant Esteve Sesrovires va respondre amb “la més potent de les nostres armes: el c­rit unànime que “som gent de pau”. A més, ha recordat que el PSC “està amb la gent, com sempre ha estat, en uns moments en que cal tenir consideració i respecte a qualsevol opinió, doncs sinó estaríem desemparant a molta gent que necessita que la seva veu també sigui escoltada”.

Carbonell ha posat en relleu el bon enteniment de l’equip de govern que “ha avançat en la recuperació de la capacitat econòmica, la millora dels serveis i la via pública, la promoció del municipi, la cura del teixit social, la protecció del medi, el foment de la vida saludable, de la cultura, de l’esport, del comerç i de la indústria; la implantació de l’administració electrònica i la cura per la transparència i la participació” al municipi. L’alcalde ha valorat els moments polítics en els que es troba el país “molt allunyat de la realitat sesrovirenca” i ha recordat que “seria injust que l’estabilitat depengui de la manca d’intel·ligència emocional d’alguns representats polítics. Doncs si fos així, trencar pactes i forçar canvis es convertiria en pura estratègia al marge dels interessos de la gent”.

Per a Carbonell, Sant Esteve Sesrovires mostra amb aquesta investidura un “exercici de convivència” i ha afegit que el municipi hauria de veure’s com “un exemple de convivència a Catalunya entre els partidaris de la independència o de pactes federals, en el que podem conviure i treballar pel bé de tots, doncs aquesta diversitat nostra és la que garanteix que tothom sigui escoltat”.

Per últim, l’alcalde ha demanat “paraules pacífiques i fets responsables” per als dies futurs i ha declarat que “el govern de Sant Esteves es posa incondicionalment al costat del seu poble, per sortir de les crisis reforçats i per saber sortir units”.

 

 

 

Ficheros adjuntos: