Baix Llobregat

“Hem de sortir a guanyar”

  • Actualizado:
  • Creado:

El Ministre i Secretari d'Organització del PSC ha participat en la inauguració de la 14a assemblea del PSC Baix on s'ha aprovat la gestió de l'executiva sortint.

Salvador Illa afirma que “Catalunya no es pot permetre que els socialistes no guanyem les eleccions”

El Secretari d’Organització del PSC i Ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha dit avui que “hem de tenir mes ambició, perquè només el que es planteja grans coses les aconsegueix, i hem de tenir ambició per guanyar. I també demano generositat, generositat en formar dirigents i treballar amb els companys d’altres federacions on les coses estan mes difícils”.

Illa ho ha dit al discurs d’obertura de la 14a Assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat, on ha assegurat que els socialistes “tenim tres reptes: créixer, electoralment, en militants i territorialment; modernitzar-nos sense canviar els nostres valors, i seguir governant on ho fem. Hem de sortir a guanyar. Hem de sortir i treballar pensant que Miquel Iceta serà el proper president de la Generalitat de Catalunya. Catalunya no es pot permetre que els socialistes no guanyem les eleccions”.

El ministre ha recordat que “som el partit amb mes atacs a les seves seus, segons dades de la Generalitat. I això és perquè hem estat ferms des del principi en el diàleg, la negociació i el pacte Ara, el futur de Catalunya passa pel retrobament”.

Tot seguit, Antoni Poveda ha presentat l'informe de gestió de l'executiva i els organs de gestió davant els i les delegades que han aprovat tot per unanimitat.

L'assemblea ha estat inaugurada també per l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i  presidida per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi que ha començat la jornada amb una reivindicació i homenatge per les tres dones assessinades per la violència masclista, durant aquest mes de gener al Baix Llobregat.

Ficheros adjuntos: