Baix Llobregat

Poveda: “És imprescindible recuperar el nivell d’inversió perdut en aquests anys per garantir la qualitat de l’educació”

  • Actualizado:
  • Creado:

Els i les socialistes del Baix Llobregat han demanat recuperar la inversió perduda en aquest darrers cinc anys, en una trobada pel Dia de les Ciutats Educadores, demà 30 de novembre.

El PSC del Baix Llobregat ha realitzat avui una trobada amb els candidats al Parlament, Josep Perpinyà i Eva Martínez; el primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda; portaveus socialistes i responsables d’educació a la comarca; per parlar del paper dels municipis i la seva responsabilitat en l’educació de les persones al llarg de la seva vida.

Poveda ha recordat que allà on governem els i les socialistes “apostem per espais públics que ajudin a fomentar l’educació, com són les escoles bressol, les biblioteques, els consells d’infants i d’adolescents, o els espais pel lleure”.  Tal i com ha explicat el Primer Secretari i alcalde Sant Joan Despí el foment de l’educació és bàsic per  “ajudar a trobar sortides laborals a la ciutadania i a garantir la igualtat d’oportunitats” i ha destacat el paper dels municipis doncs,  “les ciutats són un pilar fonamental i complementari a l’educació al llarg de la vida”.

Poveda ha reivindicat el paper dels ajuntaments en el foment de l’educació i ha dit que “és imprescindible recuperar el nivell d’inversió perdut en aquests anys per garantir la qualitat de l’educació”.

En aquest sentit, la candidata al Parlament i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, ha destacat  que “cinc anys de procés a Catalunya han suposat cinc anys de retrocés en educació”. Martínez ha lamentat que “estem a la cua de les inversions en aquesta matèria” i ha recordat que el PSC “és un partit municipalista que dedica molts recursos a l’educació perquè creiem en una educació inclusiva, a temps complert i al llarg de la vida”.

Per últim, la fins ara diputada al Parlament  ha insistit en que “totes les retallades del govern en educació, com per exemple les ajudes suprimides en escoles bressol al 2015, han estat assumides pels municipis i per les famílies”.

 

 

 

Ficheros adjuntos: