Baix Llobregat

PP i C’s aturen al Baix Llobregat

  • Actualizado:
  • Creado:

· El Diputat al Congrés, José Zaragoza; i l’Alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez han denunciat que C’s ha castigat a la ciutadania del Baix Llobregat.

· Totes les esmenes del grup socialista han estat rebutjades gràcies als vots de PP i C'S.

Davant les obres de la variant de Vallirana, el Diputat al Congrés, José Zaragoza i l’Alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, han criticat l’aliança de PP i C’S que han votat contra totes les esmenes presentades pel Grup Socialista als pressupostos Generals de l’Estat per accelerar o finalitzar les obres en marxa a la comarca.

Tal com ha recordat l’alcaldessa de Vallirana, “des del PSC hem demanat accelerar les obres de la variant, iniciades fa 14 anys i de les que no tenim data de finalització”. Això genera que “no sapiguem quan s’acabaran aquestes obres que es poden allargar fins al 2020” ha explicat l’alcaldessa.

Segons Eva Martínez, “necessitàvem més recursos per finalitzar les obres el 2018 que és el que vol la gent de Vallirana”. No només per millorar la mobilitat al municipi i a la comarca, sinó perquè “per aquesta rotonda passen 32 mil vehicles al dia, cosa que genera molta perillositat”. Martínez ha lamentat que “PP i C’s girin l’esquena a les infraestructures de la comarca, que depenen de Madrid. Podríem tenir més recursos però el vot en contra fa que tot s’allargui, els perjudicats són els i les ciutadanes”, ha dit.

José Zaragoza, Diputat al Congrés, ha insistit a recordar que les esmenes es presenten a través del Grup Socialista “a iniciativa de l’alcaldessa de Vallirana i d’altres alcaldes, alcaldesses i portaveus socialistes del Baix Llobregat que es troben que la Generalitat de Catalunya no fa res, no interactua, no defensa a Catalunya doncs està en una altra batalla que no són els interessos dels ciutadans.” “Els ajuntaments es troben en una situació d’indefensió davant de l’administració de l’estat, i sense ningú que els hi doni suport” ha criticat Zaragoza sobre la manca de Gestió del govern de Catalunya.

Es tracta d’una sèrie de propostes que incideixen en la dotació pressupostària d’obres necessàries a diferents punts de la comarca, en la majoria de casos ja començades i que suposarien una millora i benefici important per la mobilitat i la qualitat de vida dels i les ciutadanes de la comarca. Tot i això, tal com ha explicat el diputat: “ens hem trobat amb què C’s ha votat en contra de totes les esmenes, no han votat ni una a favor”.

Zaragoza ha criticat que C’s parli d’aquests pressupostos com “los presupuestos naranjas” però després voti contra el benefici i la solució pels problemes reals de la gent. “Un partit que diu que està preocupat pels interessos dels ciutadans vota en contra dels interessos dels ciutadans del Baix Llobregat”.

Segons el diputat, “la votació de C’s representa un greuge molt important als i les ciutadanes de Baix Llobregat. C’s aliats amb el PP, dos partits de dretes, que han decidit bloquejar els interessos de la comarca. C’s ha castigat als ciutadans del Baix Llobregat” ha dit.

Finalment, ha assegurat que “els i les socialistes no deixarem de pressionar per aconseguir aquestes millores, però és evident que el que cal és voluntat per part del govern. Mentre estigui el PP al govern, un partit corrupte, no podrem avançar; i sembla que a C’s aquesta situació ja els hi va bé. L’única manera de donar-li la volta als problemes dels nostres municipis, és amb un govern presidit per Pedro Sánchez”.

 

*adjuntem llistat esmenes rebutjades

 

Ficheros adjuntos: