Baix Llobregat

Una llista amb força per demanar el canvi que Catalunya necessita

  • Antoni Poveda
  • Actualizado:
  • Creado:

El consell de Federació del PSC del Baix Llobregat aprova la proposta per formar part de les llistes a eleccions autonòmiques.

El Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat ha aprovat avui per unanimitat la proposta de llista dels companys i companys que es presentaran per formar part a la candidatura del PSC per Barcelona.

Una llista encapsulada per l'actual diputada i portaveu del PSC Eva Granados, que ha recordat que "actualment tenim un govern que només allarga la paràlisi del país".

En aquest sentit, Granados ha insistit en el fet que "el 14 de febrer necessitem que la gent pugui anar a votar i capgirar la situació que vivim. Volem iniciar una nova etapa de reconstrucció del país amb un govern al capdavant que realment pensi en les persones".

Antoni Poveda, primer secretari, ha explicat que “Catalunya ha perdut 10 anys, mentre ERC i Junts volen continuar igual, nosaltres tenim endavant  el repte de superar les divisions i treballar en la reactivació econòmica”.

Per últim, ha presentat la llista que proposen els I les socialistes del Baix Llobregat i “que conforma un grup de gent que ens ajudarà a sortir amb força a demanar el canvi que Catalunya necessita".

Ficheros adjuntos: