Baix Llobregat

300 persones participen al Sopar d’Estiu del PSC #BaixLlobregat

  • Actualizado:
  • Creado:

El sopar es celebra tradicionalment per donar per acabat el curs polític i encentar nous projectes de cara a setembre.

Antoni Poveda, Primer secretari del PSC va fer una petita intervenció al sopar, recordatn que “tenim un partit més fort, governem al 72% de la comarca, al consell comarcal, a la diputació i hem incrementat la presència a l'AMB. Ens toca gestionar el futur i el progrés per donar solucions a la ciutadania en temes fonamentals a la seva vida quotidiana i serà més fàcil si Pedro Sánchez és President d'España"

També va parlar la recent nomenada Presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez que va insistir en que els i les socialistes "reclamarem el pes del Baix Llobregat, que representa una potència al país. Necessitem més recursos per continuar treballant al servei dels ajuntaments i dels i de les ciutadanes de la comarca".

Com a convidat al sopar d'aquest any, va participar el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta que en nom del PSC va explicar que "hem de treballar més pel territori, l'ecologia i la gent jove. Avui, el PSC necessita més que mai el Baix Llobregat, les idees i la seva força".

Per últim Iceta va afegir que ”hem de demostrar la nostra força per defensar als i les ciutadanes, per donar resposta als seus problemes davant un govern que no ho fa".

Per últim, Poveda va fer entrega de dues samarretes de la #BicicletadaPSCBaix a Miquel Iceta i al secretari d'Organització Salvador Illa, en nom de la lluita per la sostenibilitat, la cura del medi ambient i el foment de l'esport a la comarca.