Baix Llobregat

El nostre compromís, la nostra responsabilitat

  • Actualizado:
  • Creado:

Article de la Diputada al Congrés, Sonia Guerra, publicat a Elfar.cat

Al mes de maig es va iniciar la XIII Legislatura del Congrés dels i les Diputades. Tinc la fortuna de formar part gràcies a la confiança que 956.686 catalans i catalanes van fer al PSC.

Una confiança que, sense dubte, en part és reconeixement a la determinació amb la que el President del Govern Pedro Sánchez, conjuntament amb el seu Consell de Ministres, va afrontar els darrers deu mesos de la XII Legislatura. Per primera vegada en set anys, el Govern d’Espanya ha tornat a escoltar a la gent, i ha donat resposta a les seves demandes mitjançant instruments legals, implementació de polítiques públiques, i prioritzacions pressupostàries. És a dir, els i les socialistes hem tornat a situar en el centre de l’agenda política les necessitats reals de la ciutadania. Això no hauria de ser un fet a destacar, ja que la política ha de servir per ser útil i millorar la vida de les persones, però malauradament, feia massa temps que això no passava a Espanya. Massa temps que això tampoc passa a Catalunya, on portem deu anys de desgovern. Ho hem dit els i les socialistes catalanes durant aquesta dècada. Ho ha denunciat també el Círculo de Economía, davant un atònit President Torra,­­­ el passat 30 de maig a Sitges.

Al Baix Llobregat els i les socialistes hem tornat a ser la primera opció política de la ciutadania. 139.112 baixllobregatins i baixllobregatines han donat el seu suport al nostre projecte. Acceptem el repte, amb orgull i també amb rigorositat i compromís. Treballarem de manera clara i contundent en la defensa de les inversions necessàries per donar resposta a les necessitats reals del nostre territori i la seva gent. Per continuar fent de la nostra comarca un referent de justícia, igualtat, innovació i sostenibilitat. Aquest és el nostre compromís. Aquesta es la nostra responsabilitat.