Baix Llobregat

El PSC augmenta la seva presència als ens supramunicipals

  • Actualizado:
  • Creado:

Durant aquest mes de juliol han quedat constituïts el Consell Comarca, la Diputació de Barcelona i l'AMB.

Eva Martínez, Presidenta del Consell Comarcal

Martínez ha agraït la confiança i ha declarat que "al proper mandat volem consolidar els programes i projectes en els quals fa anys que treballem: una comarca feminista, amb atenció a les polítiques socials, a l'habitatge, a l'ocupació i la sostenibilitat al Baix Llobregat" a més ha explicat que el seu compromís serà "deixar-me la pell per aquesta comarca que admiro i estimo, perquè el Baix Llobregat ens uneix".

El portaveu del Grup Socialista, Xavi Paz ha assegurat que "el grup socialista estarà compromès amb aquest consell, amb la seva presidenta i amb tota la comarca per afrontar el conjunt de reptes que afecten els municipis del Baix Llobregat ".

Previ al ple, el Grup ha mantingut una reunió amb el Secretari d'Organització, Joaquin Fernàndez i el Primer Secretari del PSC Baix, Antoni Poveda que ha insistit que "el consell comarcal ha de ser un espai per cohesionar el territori". El Grup socialista comptarà amb 16 consellers i conselleres, entre ells la Presidenta del Consell, Eva Martínez i el Vicepresident Primer, Eduard Rivas.

 

Més presència a AMB i Diputació de Barcelona

El nou mandat 2019-2023 a l'AMB comptarà amb un increment de la presència dels i de les socialistes. En concret al Baix Llobregat comptem amb 23 consellers i consellers.

Quant a la Diputació de Barcelona, on la socialista Núria Marín assumeix la presidència, el PSC del Baix tindrà quatre diputats i diputades, entre ells la que serà portaveu del Grup, Pilar Díaz.