Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat celebra l’elecció de Gemma Badia com a alcaldessa de Gavà

  • Actualizado:
  • Creado:

El primer secretari de la federació, Antoni Poveda, està segur que farà “una magnífica tasca al capdavant del consistori perquè té Gavà al cap i perquè el seu compromís amb la ciutat és inqüestionable”

El PSC del Baix Llobregat vol manifestar la seva satisfacció per l’elecció de Gemma Badia com a alcaldessa de Gavà perquè la seva tria suposa la continuïtat del projecte socialista a la ciutat i, en conseqüència, la transformació del municipi des d’una perspectiva feminista i de lluita contra les desigualtats.

 

En aquest sentit, la federació baixllobregatina està convençuda que Badia es deixarà la pell perquè Gavà sigui una ciutat més justa, més verda i més feminista, i recorda que ja ho ha demostrat durant la seva etapa com a regidora.  

 

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, està segur que Badia farà “una magnífica tasca al capdavant del consistori perquè té Gavà al cap i perquè el seu compromís amb la ciutat és inqüestionable”. “Conec a la Gemma des de fa anys i puc assegurar que té les qualitats fonamentals per liderar la ciutat: és una treballadora incansable, amb una gran capacitat per escoltar la ciutadania i per arribar a acords amb la resta de forces polítiques, i amb una gran mirada feminista i social”, ha afegit.

 

El primer secretari de la federació socialista ha volgut recordar també que la transformació de Gavà al llarg dels darrers 40 anys “no s’entendria sense l’aportació que han fet els diferents governs socialistes”.