Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat, orgullós per la tria de Raquel Sánchez com a ministra de Transports

  • Actualizado:
  • Creado:

El primer secretari de la federació, Antoni Poveda, ha assegurat que és "una molt bona notícia pel socialisme català i per Catalunya" i considera que durà a terme "una gran labor en una matèria tan important com és la d’infraestructures i mobilitat"

El PSC del Baix Llobregat vol mostrar el seu orgull i la seva gran satisfacció pel fet que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi anunciat aquest dissabte que l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, serà la nova ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

 

La federació baixllobregatina considera que el nomenament és un reconeixement a la gran tasca política que ha dut a terme Sánchez al capdavant de l’Ajuntament de Gavà i que reforça el paper del PSC al govern i a Espanya.

 

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha valorat "molt positivament" l’anunci i ha assegurat que és “una molt bona notícia pel socialisme català i pel conjunt de Catalunya”. Així mateix, Poveda ha afirmat que Sánchez “és una gran servidora pública i amb un fort bagatge polític”, i s’ha mostrat convençut que durà a terme "una gran labor en una matèria tan important com és la d’infraestructures i mobilitat”.

 

Sánchez és alcaldessa de Gavà des de l’any 2014 i anteriorment havia estat, entre altres, tinenta d’alcaldia d’Economia i Hisenda, Recursos Humans i Serveis Generals, Urbanisme, Promoció Econòmica, i Medi Ambient i Sostenibilitat.

 

La nova ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana és també en l’actualitat vicepresidenta segona de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima i vicepresidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 

D’altra banda, el PSC del Baix Llobregat vol felicitar també al primer secretari del partit, Miquel Iceta, per la seva designació com a ministre de Cultura i Esports, i considera que ha fet una gran tasca com a titular de Política Territorial i Funció Pública. Per tot plegat, la federació del Baix Llobregat vol subratllar que el PSC està molt ben representat a l’executiu central.