Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat ratifica als candidats a Torrelles i Sant Climent i les candidates a Castellví i Sant Feliu per a les Municipals 2019

  • Actualizado:
  • Creado:

El Consell de Federació ha ratificat per unanimitat a Joan Carles Martínez, Jose Antonio Monteagudo, Vicky Castellanos i Lourdes Borrell.

Els i les socialistes del Baix Llobregat continuen treballant de cara a les pròximes eleccions municipals, el passat juny es van ratificar els 4 primers candidats i candidates (link). Ha estat en el Consell de Federació que va tenir lloc divendres a Viladecans on es van ratificar, per unanimitat, els representants socialistes a les municipals 2019, pels municipis de Torrelles i Sant Climent de Llobregat, Castellví de Rosanes i Sant Feliu de Llobregat.

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda va destacar el marcat caràcter municipalista del PSC:  “Els i les socialistes som els millors per representar als i les ciutadanes, hem fet créixer els municipis, hem treballat al seu costat per defensar els seus interessos”.

Al Consell també va participar el Diputat, José Zaragoza que en aquest sentit va afegir que “els i les socialistes representem els sentiments i les reclamacions majoritàries de la ciutadania”.


Els quatre candidats repeteixen com a caps de llista dels i de les socialistes als seus municipis.

Lourdes Borrell, candidata a Sant Feliu de Llobregat, té 54 anys i dues filles. És Investigadora per la UB Facultat de Geografia i Història, Departament Història de l’Art i Llicenciada en Música pel Liceu de Barcelona, es defineix com “una socialista, feminista, compromesa que vol representar el projecte socialista a la ciutat. Un projecte només meu, sinò de totes i tots, i us agraeixo que confieu en mi per encapçalar-ho”. Borrell, que ha estat alcaldessa del municipi, i actualment és Tinenta d’Alcalde,  va assegurar que l’objectiu del seu projecte és “lluitar per la dignitat, per la justícia social i per seguir construint una ciutat millor on tots i totes podem fer el nostre projecte de vida”.

José Antonio Monteagudo, candidat a Sant Climent de Llobregat, té 46 anys i és pare d’un fill. És treballador social i encapçala el projecte “Gent x Sant Climent” que abandera la reivindicació de la justícia social, la igualtat i la solidaritat, tal com explica Monteagudo “és una aposta socialista que volia deixar les sigles i obrir-se al progressisme del municipi”. El candidat ha recordat que a les darreres eleccions municipals “ens vam quedar a 14 vots del tercer regidor, però amb dos regidors la primera part de la legislatura amb Joan i després amb David, hem estat coherents, fent fins al final el que pensem, lluitant per no conformar-nos amb les coses que es fan com tota la vida s’han fet, treballem des de la il·lusió per posar- hi llum a la gestió d’aquest poble”.

Vicky Castellanos Nuñez, candidata a Castellví de Rosanes, té 52 anys i té una filla. És veïna de del municipi des que, “vaig descobrir Castellví en una visita imprevista i em vaig enamorar del poble immediatament”. Ha estat regidora de Serveis Socials, Igualtat de Gènere i Serveis Municipals i també membre de l’AMPA del CEIP local. Actualment és Consellera  de Dones i Gent Gran al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Per Castellanos “és necessari posar al centre de la política a les persones, els i les seves representants hem de ser útils, treballar per solucionar els seus problemes i fer polítiques per aconseguir municipis més sostenibles, més social, més solidaris i més feministes, doncs el nostre és un projecte socialista i feminista, és a dir igualitari”.

Joan Carles Martínez, candidat a Torrelles de Llobregat, té 46 anys. Treballa a la gestió de Formació a una multinacional automoció. En l’actualitat és Conseller Comarcal al Baix Llobregat i Primer Secretari del PSC Torrelles. Per Martínez, “Torrelles es troba estancada, no tenim projectes de futur ni idees il·lusionants per fer créixer el nostre municipi. Per això els i les socialistes creiem que és necessari que tots els i les progressistes del municipi que volem construir un municipi que ens doni més qualitat de vida, treballem a reiniciar Torrelles”. En aquest sentit, el candidat ha assegurat que treballar en “unificar i treballar propostes de tot i totes aquelles persones que vulguin apropar-se i formar part del nostre projecte”.