Baix Llobregat

El PSC del Baix Llobregat tindrà veu a diverses comissions del Parlament

  • Actualizado:
  • Creado:

Eva Granados, vicepresidenta segona de la cambra catalana, formarà part de la Comissió de Drets Socials mentre que la diputada Rocio Garcia ha estat designada, entre altres responsabilitats, portaveu a la Comissió de Cultura

El PSC del Baix Llobregat serà present a diferents comissions del Parlament de Catalunya. En aquest sentit, Eva Granados, vicepresidenta segona de la cambra catalana i comissionada de Presidència per a la Catalunya 2050, per un desenvolupament sostenible i la lluita contra la desigualtat del Govern Alternatiu que encapçala Salvador Illa, ha estat nombrada membre de la Comissió de Drets Socials.

 

Així mateix, la diputada Rocio Garcia, que és també la consellera de Cultura del Govern Alternatiu, ha estat designada portaveu del grup parlamentari socialista a la Comissió de Cultura. Garcia també formarà part de les comissions d’Acció Exterior, Transparència i Cooperació, i de la d’Educació. A més, la diputada socialista és integrant des de fa algunes setmanes de la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

 

Sobre la seva designació com a membre de la Comissió de Drets Socials, Granados ha recordat que els “governs independentistes no han fet res constructiu en els darrers 10 anys” i ha lamentat que “Catalunya tingui llistes d'espera vergonyoses en atenció a la dependència" i que "no hi hagi polítiques d'infància per fer front a la seva vulnerabilitat”. Per aquest motiu, la vicepresidenta del Parlament ha afirmat que tenir “uns bons serveis socials, atendre a la gent gran, impulsar polítiques de lluita contra la pobresa, fer front a l'emergència habitacional i treballar per la inclusió seran les nostres prioritats.”

 

Per la seva part, Garcia ha subratllat que “la cultura és un servei públic, un dret de les persones, una eina de convivència i el millor instrument d’integració, cohesió social i igualtat d’oportunitats”. La consellera de Cultura del Govern Alternatiu s’ha proposat “situar la cultura al centre de l’agenda política" tot exigint "la inversió pública llargament ajornada pels governs de la Generalitat”. “Farem tot el possible perquè la cultura sigui el 2% del pressupost de la Generalitat”, ha assegurat.