Baix Llobregat

EL PSC del Baix manifesta la seva neutralitat en el procés de Primàries del PSOE i convida a tots els candidats

  • Actualizado:
  • Creado:

Comunicat de l'executiva del PSC del Baix LLobregat

Davant les propera celebració de les Primàries del PSOE – a les quals podrà participar el PSC – per escollir la persona que encapçalarà la Secretaria General, l’executiva de la Federació del PSC del Baix Llobregat manifesta:

Neutralitat davant les Primàries. La voluntat de mantenir-se del tot neutral. Cada membre de la Federació podrà donar suport a la candidatura que consideri més adient, entenent-se aquest posicionament exclusivament a títol personal i individual.

Conèixer les diferents candidatures. Recomanem escoltar totes les persones que presentin candidatura a la Secretaria General, per tal de conèixer quin és el posicionament de cada candidat sobre Catalunya, com plantegen impulsar el federalisme i quin vincle defensen que el PSOE vol tenir amb el PSC per mantenir unes relacions fraternals entre les dues formacions polítiques.

Fins el moment es coneixen dues candidatures en aquest procés de Primàries: Patxi López i Pedro Sánchez.

Amb l’objectiu de facilitar el contacte i el coneixement directe de les propostes de les candidatures en aquest procés, la Federació del PSC del Baix Llobregat convida a ambdós candidats a que vinguin a explicar els seus programes. En el cas de que en el procés sorgeixin noves candidatures, aquestes són, ja des d’aquest moment convidades a fer el mateix.

El candidat Patxi López s’ha adreçat ja a aquesta federació amb aquest objectiu i s’ha compromès a assistir a un acte amb la militància el proper divendres 31 de març a les 19.00h.

Palabras clave: