Baix Llobregat

El PSC tindrà quatre portaveus, tres portaveus adjunts i una Presidència de Comissió al Congrés

  • Actualizado:
  • Creado:

Meritxell Batet serà la portaveu d’Afers Estrangers; Germán Rodríguez, de Defensa; Joan Ruiz, de Polítiques de Discapacitat, i Mònica Lafuente, de l’Estatut del Diputat

El PSC tindrà quatre places de portaveu de Comissió al Congrés dels Diputats, uns nomenaments que ha aprovat aquesta tarda el plenari del Grup Socialista. Meritxell Batet serà la portaveu d’Afers Estrangers; Germán Rodríguez (diputat per Barcelona), portaveu de Defensa; Joan Ruiz (Tarragona), de Polítiques Integrals per a la Discapacitat, i Mònica Lafuente (Lleida), de la Comissió de l’Estatut del Diputat.

Per altra banda, la diputada Mercè Perea (Barcelona) serà la nova portaveu adjunta de la Comissió de Pressupostos, mentre que Lídia Guinart (Barcelona) exercirà de portaveu adjunta de la Comissió mixta de RTVE i Marc Lamuà (Girona), de portaveu adjunt de la Comissió mixta de la Unió Europea. El diputat José Zaragoza (Barcelona) serà el president d’aquesta Comissió.

Aquestes designacions se sumen al nomenament de Carme Chacón com a portaveu adjunta del Grup Socialista, formalitzat fa tres setmanes. D’aquesta manera, queda tancada l’estructura del PSC dins el Grup Socialista al Congrés dels Diputats.

Palabras clave: