Baix Llobregat

“Estar al costat de la gent és la nostra senya d’identitat i la ciutadania ho ha valorat"

  • Antoni Poveda
  • Actualizado:
  • Creado:

Article d'Antoni Poveda publicat al diari El Far.

Comencen una nova legislatura al Baix Llobregat on els i les socialistes tindrem la responsabilitat i l’orgull de governar sobre el 80% de la població de la comarca.

El PSC tindrà un 25% més de regidors i regidores a la comarca, 199 homes i dones al servei del diàleg, del progrés, de la igualtat, del feminisme, de la sostenibilitat, de la justícia social i de la solidaritat.

Som al govern a 16 municipis de la comarca i també creix la nostra responsabilitat al Consell Comarcal, on passem de 13 consellers i conselleres a 16, i a la Diputació de Barcelona on augmentem la nostra representació, passant de tres diputats i diputades, a quatre.

Podem dir, amb orgull, que el socialisme ha sabut explicar el seu projecte a la comarca i ha rebut un ampli suport de la ciutadania, que han apostat pels nostres valors i per la nostra tasca municipalista. Estar al costat de la gent és la nostra senya d’identitat i així ha quedat palès amb uns resultats que ens donen la força, la capacitat i la il·lusió per poder continuar treballant en l’habitatge públic, la millora del transport i de les connexions entre els municipis, fer i pensar en ciutats més verdes i més vivies, apostar per l’educació i la formació, la igualtat d’oportunitats, modernitzar les ciutats aplicant solucions innovadores, millorar l’oferta sanitària als nostres municipis i crear més i millor ocupació.

Hem treballat amb objectius responsables, amb la transparència, la participació i el consens com a banderes. I aquesta continuarà sent la nostra dinàmica, a peu de carrer participant de la vida social, cultural i esportiva dels municipis, colze a colze amb el teixit associatiu, les entitats, el comerç i el conjunt de la ciutadania.

Volem compartir amb els ciutadans i les ciutadanes les seves expectatives, necessitats, il·lusions i demandes, treballant pel progrés i pel futur del Baix Llobregat. Perquè entre tots i totes construïm futur, construïm comarca.