Baix Llobregat

Eva Granados i Rocio Garcia, membres del Govern Alternatiu de Salvador Illa

  • Actualizado:
  • Creado:

La vicepresidenta del Parlament ha estat nombrada comissionada de Presidència per a la Catalunya 2050, per un desenvolupament sostenible i la lluita contra la desigualtat, mentre que la diputada de la cambra catalana s'ocuparà de la cartera de Cultura

La vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Eva Granados, i la diputada de la cambra catalana, Rocio Garcia, han estat designades aquest diumenge pel president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i Cap de l’Oposició, Salvador Illa, com a integrants del Govern Alternatiu que presideix.

 

Granados ha estat nombrada comissionada de Presidència per a la Catalunya 2050, per un desenvolupament sostenible i la lluita contra la desigualtat, mentre que Garcia s’ocuparà de la cartera de Cultura.

 

Eva Granados ha afirmat que des d’aquesta nova responsabilitat contribuirà “a pensar la Catalunya 2050 des del desenvolupament sostenible i el combat a les desigualtats”. Per la seva part, Rocio Garcia ha assegurat que farà una "oposició útil", però també "crítica" i de "seguiment molt proper" a la gestió de la conselleria.

 

Un dels objectius del Govern Alternatiu, tal com va explicar Salvador Illa aquest diumenge, és treballar “des de l’oposició, per fer avançar el país a partir del seguiment crític i la fiscalització d’un Govern de la Generalitat nascut d’una fórmula, al nostre entendre, fracassada.”