Baix Llobregat

Iceta: “El socialisme a Begues comença una nova etapa i des del PSC li donarem tot el nostre suport”

  • Actualizado:
  • Creado:

Miquel Iceta participa a l’acte de constitució de l’agrupació socialista de Begues que va reunir més de 70 persones.

Des de 2010 hem donat suport al projecte Gent de Begues que ha estat formant part de l’equip de Govern del municipi i els I les militants residents a Begues formaven part de l’agrupació de Gavà.

Ara, un equip amb molta il·lusió i ganes ha tornat a apostar per treballar pel municipi. El nou primer Secretari de l'agrupació socialista, Paco Sánchez, ha declarat que “encetem aquesta etapa amb la voluntat de treballar per millorar el municipi de Begues, des dels valors del socialisme com són la solidaritat, la justícia social i la igualtat. Tenim un equip que vol liderar la lluita per la sostenibilitat, per les polítiques d'igualtat i per les polítiques socials.” A més, Sánchez va destacar que “comptem amb una executiva amb 3 dones i 3 homes que tenen com objectiu fer servir la política per a millorar la vida dels i de les ciutadanes”.

Miquel Iceta, va voler acompanyar a l’agrupació al seu primer acte al municipi, expressant que “en aquesta nova etapa del socialisme al municipi comptareu amb tot el suport dels i les socialistes de Catalunya”. Iceta va destacar que en el moment actual és més important que mai “defensar la i·lusió, i les ganes de treballar en la política municipal, la que està més a a prop de la ciutadania, la que serveix per donar resposta als seus problemes i necessitats”. Per últim Iceta va destacar que “és necesari defensar treure a Catalunya de la situació d’inmobilisme en que s’ha instaurat i per això necessitarem el suport de tots i totes”.

L’agrupació comenzará les seves activitats amb el “Diumenge Roig”, unes carpes informatives que organitzaran cada primer diumenge de mes al municipi per atendre les suggerències i preguntes dels i les ciutadanes.