Baix Llobregat

La diputada Sònia Guerra visita el territori per conèixer les seves necessitats.

  • Actualizado:
  • Creado:

La Diputada al Congrés s'ha reunit amb alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat, i els seus equips, per escoltar de primera mà els temes pendents amb el govern de l’Estat.

Guerra ha volgut escoltar de primera mà el dia a dia dels temes que els i les alcaldesses tenen pendents amb el govern central, per tal de portar un seguiment i encetar accions per accelerar les gestions oportunes. La necessitat de millorar les infraestructures actuals, o d'iniciar projectes per millorar la qualitat de vida de les persones són el punt en comú de la majoria de demandes dels diferents municipis.

La mobilitat dels i de les estudiants, l'accés de Sant Just Desvern al Broggi, la freqüència de pas de RENFE a Viladecans, la necessitat de més pisos residencials a la comarca per víctimes de violència masclista, l'accés a habitatge de lloguer, promoure la pràctica esportiva femenina, les necessitats dels municipis afectats per l'Aeroport, el soterrament de les vies del tren a Castelldefels, o temes puntuals de mobilitat i serveis a Cervelló, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi, Abrera i Esparraguera són alguns dels assumptes tractats a les diferents trobades. Segons la diputada "agreixo molt aquestes reunions que m'han ajudat a tenir una visió més completa i realista de les necessitats de la comarca".

La situació política actual ha fet que no s'hagi pogut materialitzar un govern i per tant, "ens veiem enfront d’unes noves eleccions que han fet aturar la tasca de l'oficina parlamentària del Baix Llobregat, però les afronto encara amb més ganes que la primera vegada doncs sóc més conscient de la importància de poder representar al Baix Llobregat a Madrid, amb un govern socialista amb Pedro Sánchez al capdavant que escolti i atengui les necessitats dels nostres ciutadans i ciutadanes", ha dit la diputada.

L'oficina parlamentària continuarà fent seguiment d’aquests temes, tot i que se centrarà d’ara en endavant en les eleccions del proper 10 de novembre i encetarà un seguit de visites al territori per parlar amb la militància, ciutadans i ciutadanes i explicar el projecte socialista.