Baix Llobregat

Nova agrupació del PSC a Castellví de Rosanes

  • Actualizado:
  • Creado:

El municipi torna a tenir seu local socialista, després que al 2014 els i les militants passessin a formar part de l’agrupació de Martorell.

“Neixem com una agrupació petita però amb molta il·lusió”, van ser las paraules de la nova Primera Secretaria del PSC de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos Núñez, després que el passat dia 10 es portés a terme  l’assemblea de constitució.

També ratificada pel Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat, els i les socialistes de Castellví han celebrat un acte de constitució de l’agrupació que va comptar amb la diputada i Portaveu del PSC, Eva Granados.

Granados va destacar la tasca feta per Vicky Castellanos, “tant amb la Gent Gran del Baix Llobregat, a través del seu càrrec de consellera comarcal, com reagrupant als i les socialistes d’aquest municipi per poder tornar a obrir una seu local”.  La diputada també va destacar la importància de “la convivència entre tots i totes, pensem el mateix o pensem diferent, el que importa és que tots volem treballar per un municipi millor per a les persones”.  A més, Granados va recordar que els i les socialistes “tenim com a prioritats el municipalisme, la Gent Gran, el feminisme i la sostenibilitat”.

Castellanos va presentar un equip format per 5 dones i un jove. Un equip “feminista, compromès, que vol treballar per la solidaritat, la igualtat, la justícia social i el benestar dels ciutadans i de les ciutadanes”.  Castellanos va insistir en que la finalitat de la política és “millorar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i per això tenim un projecte basat en els valors socialistes que representen els i les integrants del nostre equip”.

Per últim, la Primera Secretària va assegurar que la seva dedicació es centrarà en “treballar amb aquest equip en el que confio plenament, fomentar la proximitat i la transparència que sempre han estat bandera de la meva tasca, cuidar i atendre les necessitats dels i de les ciutadanes del nostre municipi, en especial de la seva Gent Gran, i com no, continuar il·lusionant-me cada dia amb la tasca de treballar per Castellví de Rosanes”